4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İktidar-muhalefet halay çekti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da katıldığı Artvin'in kurtuluş gecesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ile birlikte halay çekti.

Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu'nun Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlediği 'Artvin'in kurtuluşunun 88. yıl dönümü' kutlamaları, siyasilerin akınına uğradı.

Geceye başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik olmak üzere CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, AK Parti Bursa milletvekilleri, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gencoğlu Maydaer, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Şahin ile diğer siyasi partilerin belediye başkan adayları da katıldı.

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı gecede, Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Kubat sahne aldı. Kubat söylediği hareketli şarkılarla salondakileri coştururken, Bakan Çelik ve diğer siyasileri salonun ortasına davet etti.

Bakan Çelik ve Öymen ile birlikte birçok belediye başkan adayı da solanda el ele tutuşarak halay çekti. Bu sırada siyasilerin birbirleriyle samimi görüntüleri dikkat çekti.

Bakan Çelik ve diğer partililer coşku dolu anlar yaşadı. Daha sonra Bakan Çelik, gecede kısa bir selamlama konuşması yaparak salondan ayrılırken, İsmail Türüt ise söylediği şarkılarla geceye katılanları coşturdu.

Bu arada Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Şahin'i adaylığına itiraz eden Anavatan Partisi Ahmet Kömbe'nin ayakta kalan Şahin'e yer vermesi de dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 14:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?