6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İlginç şampiyonluk manzaraları

BURSA'DAN İLGİNÇ ŞAMPİYONLUK MANZARALARI

Turkcell Süper Ligi'nde şampiyon olarak 47 yıllık tarihinde bir ilke imza atan Bursaspor'da taraftarların ilginç fikirleri dikkat çekiyor.

Fenerbahçe kendi sahasında Trabzonspor ile berabere kalırken Beşiktaş'ı yenerek şampiyon olan Bursaspor'da coşku hala devam ediyor.

Bursaspor'un şampiyonluk kutlamalarına katılan Halil Baş isimli bir taraftarın ilginç bir tesadüf yaşadığı öğrenildi. Bursaspor'un kuruluşu olan 1963 yılında dünyaya gelen Baş, doğum günü olan 16 Mayıs'ta ise şampiyonluğu yaşadı. Senelerdir Bursaspor için her cefayı çektiğini söyleyen Baş, "Bir tane 1907 doğumlu çıksın, benim gibi göstersin, ben kimliğimi değiştireceğim. Böyle bir sevgi yok. Futbolcuların hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

FENERBAHÇE'YE GÜĞÜMDEN KUPA

Bursasporlu taraftarların ilginç fikirleri ise kutlamalara renk katıyor. Süt güğümüne, "Size bu kupa çok bile Fenerbahçe" yazan taraftarlar, Bursa sokaklarında tur attı. İlginç güğümü gören taraftarlar ve Bursasporlu futbolcular ise kahkahaya boğuldu. Kutlamalarda güğüm Bursasporlu futbolcuların ellerinde dolaştı.

 

"FENERBAHÇE TABUTUNU MEZARLIK KABUL ETMEDİ"

Bursaspor ve Trabzonspor taraftarlarının ortak olarak yaptığı sarı-lacivertli tabut ise Bursa'nın ilgi odağı oldu. Tabutu omuzlarda taşıyarak şehir turu atan taraftarlar, "Fenerbahçe'yi tabuta koyduk. Dualar okuyup şehir turu atıyoruz. İşimiz bitince mezarlığa gömeceğiz. Ama toprak kabul eder mi?" diye konuştu. Bursaspor forması giyen taraftarlar, "Bordo mavi, şampiyon Bursa" sloganları attı.

BURSA'DAN İLGİNÇ ŞAMPİYONLUK MANZARALARI
BURSA'DAN İLGİNÇ ŞAMPİYONLUK MANZARALARI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 12:44:02
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 19:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?