3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

İlköğretim öğrencisi bıçaklandı

Bursa'da, 12 yaşındaki bir ilköğretim öğrencisi, aynı mahalleki başka okulda öğrenim gören öğrenci tarafından bıçaklandı. Bıçaklandıktan sonra kanlar içerisinde okul bahçesine dalan çocuk, öğretmenlerinden yardım istedi. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Yavuzselim İlköğretim Okulu civarında meydana gelen olayda, sabahçı olan 12 yaşındaki S.M, okul çıkışında oyun oynarken, yanına gelen ve başka bir okulda eğitim gördüğü belirlenen ilköğretim okulu öğrencisi H.Ç. (14) tarafından bacağından bıçaklandı. H.Ç. olay yerinden kaçarken, kanlar içerisindeki S.M, öğrenim gördüğü okulu sığındı.
Öğretmenlerinin çağırdığı 112 ambulansıyla Yüksek İhtisas Devlet Hastanesi'ne kaldıran ilköğretim öğrencisi, çok kan kaybettiği için yoğun bakıma alındı. 

Öte yandan, Mevlana Mahallesi'nde oturan S.M.'nin arkadaşları, ders bitiminde eve gitmek için okuldan ayrılan öğrencinin evine gitmediğini, okulun biraz ilerisinde oyuna daldığı sırada H.Ç. ve ismi belirlenemeyen bir arkadaşıyla tost alma meselesi yüzünden tartıştığını söyledi. Okul çevresinde inceleme yapan polis olayla alakalı soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2007 Cuma 16:15:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?