4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İmam vekilden sinagog ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin din görevlisi kökenli Bursa milletvekili Ali Kul, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ile birlikte Arap Şükrü'deki Geruş Sinagogu'nu ziyaret etti.

Sinagogu gezip yetkilileri ile bir araya gelen Ali Kul ve Mustafa Dündar, kültür ve inanışlarla ilgili sohbet etti.Mustafa Dündar, yıllardır farklı dinler ve kültürlerle bir arada kardeşçe yaşandığını belirterek, "Bu barış ortamını bozmak isteyen yabancı güçler olduğu ortada. Bugüne kadar barış ortamını başarılı bir şekilde sağladık, bundan sonra da bu barış ortamının devamı için ne gerekiyorsa yapacağız. Önemli olan bu ülkeyi beraber daha iyi noktalara getirmek için hizmet etmektir" dedi.

Başkan seçilmesi halinde mevcut kültürel zenginliği korumak için yetkililerle beraber çalışmaları gerektiğini vurgulayan Dündar, iletişime açık, hoşgörülü ve dostça yaşayan bir toplum olmak için el ele vereceklerini kaydetti.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirten sinagog yetkilileri, Mustafa Dündar'ın seçimlerde başarılı olacağına inandıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 17:15:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?