6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

'İmdat' notu hayat kurtardı

'İMDAT' NOTU SAYESİNDE SEKS KÖLELİĞİNDEN KURTULDULAR

Bursa'da bir evde fuhuş için zorla tutulan 4 yabancı uyruklu kadın, ayakkabıya 'İmdat' yazıp pencereden atınca kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, olay Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi'nde meydana geldi. Fuhuş ve kadın satıcılığından kaydı bulunan Sevinç R. (34), Yaşar O. (33) ve Tamer K. (30), internet üzerinden ilan vererek, Türkiye'de çocuk bakıcılığı ve temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyen 2 Azeri, 2 Türkmenisten uyruklu bayanı Bursa'ya getirdi. Burada kadınların pasaportuna el koyan kadın satıcıları, kadınları günde bir döner ekmek ve yarım kola vererek fuhuşa zorladı. Bir apartmanın 8. katında hapsedilen 4 bayan,

ayakkabı içerisine "İmdat" yazarak aşağıya attı. Bu sırada sokakta top oynayan çocuklar notu bularak karakola götürdü. Bunun üzerine apartmanı incelemeye alan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 4 kadının içerde zorla tutulduğunu tespit ederek daireye baskın düzenledi. Fuhuş'a zorlanan 4 bayan, polis tarafından kurtarılarak sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi. Gözaltına alınan Sevinç R., Yaşar O. ve Tamer K. ise gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

'İMDAT' NOTU SAYESİNDE SEKS KÖLELİĞİNDEN KURTULDULAR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2010 Pazar 10:40:00
Güncelleme :14 Mart 2010 Pazar 11:39:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?