6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İMO yönetimi gençleşti

İMO YÖNETİMİNDE YAŞ ORTALAMASI 34'E DÜŞTÜ

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi'nin genel kurulunda güven tazeleyen Necati Şahin, yeni yönetimi genç mühendislerden oluşturarak yaş ortalamasını 34'e düşürdü.

İller Bankası 2. Bölge Müdürlüğü'nde çalışan inşaat mühendisleri, İMO Bursa Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Yeni yönetime başarılar dileyen İller Bankası 2. Bölge Müdürü Mustafa Bayram ve ekibi, yeni dönemde de aynı kararlılık ve azimle çalışacağına inandıklarını söyledi. Konuklarına BAOB Yerleşkesi'ndeki yeni merkezlerini gezdiren Başkan Necati Şahin, kurum temsilcileriyle sürekli irtibat halinde olduklarını, fikir alışverişi yaparak, şehrin ve meslek mensuplarının meselelerine çare aradıklarını söyledi. Yeni yönetime teşkilatın çeşitli kademelerinde görev almış genç, dinamik, çalışkan arkadaşları kattıklarını ifade eden Şahin, "Yönetim kurulumuz 34 yaş ortalamasıyla bir rekora imza attı. Yeni dönemde dinamik ve etkin oda anlayışıyla ivme kazanacağız. İMO Bursa lider, lokomotif ve etkin politikalara hız kesmeden devam edecektir. Yeni yerimizde kamuoyu, basın, üyelerimiz ve akademik odalarla iş birliğimiz devam edecektir" dedi.

Necati Şahin başkanlığındaki yeni yönetimde sekreter üye Metin Yaran, sayman üye Doğan Tuğcu, yönetim kurulu üyesi Ünsal Eser, Basri Akyıldız, Fatih Canbazoğlu ve Haluk Emre Akgün yer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 11:33:00
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 13:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?