6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İmzalar ikinci bahar için atıldı

HUZUREVİNDE İMZALAR İKİNCİ BAHAR İÇİN ATILDI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan 63 yaşındaki Nurten Coşar ile 67 yaşındaki Şaban Baykuş, ikinci baharlarını yaşamak için hayatlarını birleştirdi.

İlk eşinden boşandıktan sonra yaklaşık 9 yıl önce Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ne yerleşen 1 çocuk babası Şaban Baykuş ile 1,5 yıl önce ilk eşi öldükten sonra huzurevine yerleşen Nurten Coşar, birlikteliklerini nikah masasına taşımaya karar verdi. Huzurevi yönetiminin devreye girmesiyle nikah işlemleri kısa sürede tamamlanırken, çift ikinci baharlarını yaşamak için Barış Manço Kültür Merkezi'nde nikah masasına oturdu.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Enver Karakoç ile Huzurevi Şube Müdürü Mehmet Şişman'ın şahitliğinde gerekleşen nikahı, Yıldırım Belediyesi Nikah Memuru Zafer Keskin kıydı. Keskin, mutlu bir yuva için birbirlerine 'evet' diyen çiftin evlilik cüzdanını gelin Nurten Baykuş'a teslim etti. İkinci baharlarını yaşayan Baykuş çiftini bu mutlu günlerinde huzurevindeki arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Huzurevindeki 9'uncu yılını geride bırakmaya hazırlanan Şaban Coşar, "Nurten Hanım'la huzurevinde tanıştık. Kafa yapılarımız birbirine uydu ve bu arkadaşlığı evliliğe taşımak istedik. O da teklifimi kabul etti. Bundan böyle günlerimizi aile saadeti içinde geçireceğiz" dedi.

Evlilik kararını birlikte aldıklarını dile getiren Nurten Coşar da bugüne kadar huzurevinde çok güzel günler geçirdiğini, nikahla birlikte mutluluğunun bir kat daha arttığını söyledi. Baykuş çifti, bundan sonra huzurevinde kendileri için ayrılan özel odada kalacak.

HUZUREVİNDE İMZALAR İKİNCİ BAHAR İÇİN ATILDI
HUZUREVİNDE İMZALAR İKİNCİ BAHAR İÇİN ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 16:31:05
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 21:12:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?