4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İnegöl Belediye meclisi iş başında

İnegöl Belediye Meclisi üyeleri ilk toplantısını yaptı.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Meclisimizde eski görev yapanlar ve yeni seçilen arkadaşlarımız var. Kısmen tecrübeli bir meclis. Dönem sonuna kadar eksiz bir çalışma yapacağımızı umuyorum. İnegöl'e, milletimize hayırlı hizmetler yapmak inşallah nasip olur" dedi.

SP Grubu adına konuşan Salih Berber ise, "Burada partililiğimizi bir kenara bıraktık, İnegöl'e hizmet için çalışacağız. Yapıcı olacağız. Güzel işlerde el birliği ve gönül birliği ile yardımcı olacağız. Yanlış işler olursa da uyarılarımızla katkıda bulunacağız. Halkımız, bize meclis çalışmalarına katkıda bulunma görevi verdi. Başkanımıza ve meclis üyesi arkadaşlarımıza yardımcı olacağız. Aktif görev yapmak, Komisyonlarda aktif görevler almak istiyoruz. Takdir yetkisinde bizlere de görev verilirse, taşın altına elimizi koyarız" diye konuştu.

MHP'li üye Müfit Besler ise konuşmasında, "Geçen dönem olduğu gibi yine İnegöl'ümüzün, halkımızın yararına olan hizmetlere destek olacağız" dedi.
AK Parti grubu adına konuşan Süleyman Yılmaz da, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Daha sonra ise görev bölümüne geçilerek ilk olarak başkan vekilliklerine Latif Balantekin ve Burhan Şahin, katip üyeliklere AK Partili üyeler Mürsel Avaşar ve Adil Kansu seçildiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 13:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?