4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İnegöl girişine tematik havuz

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl'ün Ankara ve Bursa istikametinden girişleri olan Avarlar ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kavşaklarında belediye tarafından yaptırılan iki adet tematik havuzun açılışını sembolik olarak gerçekleştirdi.

OSB kavşağında bulunan tematik havuzun önünde düzenlenen sembolik açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Demokrasinin gereği olarak siyasi partilerimiz adaylarını tanıtıp, seçim çalışmalarını yapmaya başladılar. Biz de bu süreçte hizmetlerimizi anlatıp, gelecek dönemle ilgili hedef ve projelerimizi halkımızla paylaşmaya çalışacağız. Temennimiz odur ki, sağlık ve esenlik içerisinde bir seçim dönemi yaşayalım. Bu anlamda bu göreve talip olan tüm adayları kutluyor ve saygılarımı sunuyorum. Doğal olarak seçim çalışmalarının en önemli konuları, Belediyemizin 5 yıl boyunca yaptığı hizmetler ve çalışmalardır. Mobilya figürlü havuzlarımız da bu çalışmalardan biridir. Öncelikle şunu tespit etmemiz gerekiyor. İnegöl'ümüz artık eski İnegöl değil. İnegöl her geçen gün daha da büyüdü, gelişti ve tüm değerleri ile ülkemizin yükselen bir yıldızı oldu" dedi.

İnegöl mobilyası figürlü tematik havuzları planlarken özellikle İnegöl mobilyasının tanıtım ve pazarlamasını hedeflediklerini ifade eden Aktaş, "Burada özellikle geceleyin ışıklı görsel bir güzellik var. Seyahat edenler bilir. Her kentin bu anlamda bir değeri ve figürü, bu tür tasarımlar ile konuklara sunulur. O figür dikkat çeker ve akıllarda kalır. Biz de gelip geçmekte olanların İnegöl mobilyasına dikkat ve ilgilerini hedefledik" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 14:38:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?