1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

İnegöl mobilyası dünyaya açılıyor

Bursa'nın İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, EXPO Fuarı ile mobilya sektörünün uluslararası boyut kazandığını söyledi.
 
6-12 Kasım 2006 tarihlerinde İnegöl Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen ve ilk kez davet usulüyle 20 ülkeden 330 profesyonel ziyaretçinin katıldığı EXPO ile ilgili değerlendirme yapan MODEF Şirketi ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sektörün yurt içi ayağını da ihmal etmeyip, 15 bin civarında profesyonel sektör temsilcisine posta yoluyla davetiye gönderdiklerini söyledi. Aktaş, MODEF'in ilkini gerçekleştirdiği EXPO Fuarı ile İnegöl mobilya sektörüne uluslararası boyut kazandırdığını, 76 firmanın iştirakiyle gerçekleşen MODEF EXPO fuarıyla dünyaya bir kez daha kapıları açtıklarını ifade etti.
 
Bugüne kadar yapılan çalışmalarla İnegöl mobilyasını sektörün yıldızı ve İnegöl'ü de mobilya ticaret merkezlerinden biri haline getirdiklerini söyleyen Aktaş, "Bundan sonraki hedefimiz İnegöllü firmaların dünyaya daha çok açılmasını sağlamak olacaktır. İnegöl, dünyayı kendi evinde ağırladı. Fuara yurt dışından katılan konuklarımızın ulaşım ve konaklama bedellerini karşılamak suretiyle İnegöl'de iyi bir ev sahipliği gerçekleştirdik" dedi.
 
İsrail, Sudan, Etiyopya, Hollanda, Ürdün, Kuveyt, Çek Cumhuriyeti, Avurturya, Hırvatistan, Bahreyn, Katar, İsveç, Tacikistan, Irak, Azerbaycan, Fas, Romanya, Fransa, Yunanistan, Ukrayna gibi birçok ülkeden toplam 331 profesyonel ziyaretçinin MODEF EXPO'yu ziyaret ettiğini anlatan Aktaş, yurt içinde de 15 bin profesyonel sektör temsilcisine posta yoluyla davetiye gönderdiklerini, 3 bin 900 yerli profesyonel ziyaretçinin gelmesini sağladıklarını kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2006 Pazartesi 16:01:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?