4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İnegöl MÜSİAD'ta seçim yapıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi'nin 12. Olağan Kongresi'nde başkan Ahmet Güleç güven tazeledi.

MÜSİAD İnegöl Şubesi'nin 12. Olağan Kongresi, üyelerin yoğun katılımıyla dernek binasında gerçekleştirildi.

Kongreye, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, MÜSİAD Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri Nurettin Nebati, Kenan Atalay ve MÜSİAD Bursa İl Başkanı Cemil Tekin'in de katıldı. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Ahmet Güleç, tüm oyları alarak güven tazeledi.

Başkanlık döneminde yönetim kurulu ile en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Güleç, bundan sonraki dönemde de aynı heyecanla çalışacaklarını kaydetti. Gazze'de yaşanan katliamları üzülerek izlediklerini de ifade eden başkan Güleç, saldırıların bir an önce bitirilmesi temennisinde bulundu. Mobilya alanında İnegöl'de yaşanılan değişim ve gelişmelerin kendilerini sevindirdiğini de kaydeden Güleç, birkaç yıl içinde İnegöl'de mobilya ihracatının 500 milyon doları bulmasını beklediklerini de dile dile getirdi.

Ahmet Güleç başkanlığındaki yönetimde Ercan Efe, Haluk Özbek, Aziz Ortakçı, Mustafa Şimşek, Muzaffer Erezsarı, Ömer Şen, Harun Erdal ve Sedat Arasyer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 18:02:53
Güncelleme :14 Ocak 2009 Çarşamba 18:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?