4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İnegöl sokakları Teksas'a döndü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sokak ortasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, plakasız motosikletle Hükümet Meydanı istikametine giden A.G., aralarında husumet bulunan şahısları görünce araçtan inip bu kişilerle tartışmaya başladı. Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle iki taraf silahlarına sarıldı.

Şahısların birbirlerine ateş açması çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Çatışmada A.G. iki bacağından vurulmasına rağmen olay yerinden kaçmaya çalışırken, camına kurşun isabet eden park halindeki bir araçta maddi hasar meydana geldi.

Çatışmanın ardından taraflar olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaralı A.G. emniyet ekiplerince yakalanarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavisi yapılan A.G., daha sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Sedyeden kalkıp görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldıran A.G., polisler ve hastanenin güvenlik görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerde, ateşlenen silahların kurusıkıdan bozma olduğu tespit edilirken, 15 adet boş kovan ele geçirildi. Sokak ortasındaki silahlı çatışmayla ilgili M.G. İsimli bir şahsın daha gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 18:39:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?