6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İnegöl'de 3 genç 2 gündür kayıp

BURSA'DA 3 GENÇ 2 GÜNDÜR KAYIP

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2'si lise öğrencisi 3 gençten 2 gündür haber alınamadığı bildirildi.

Hamidiye Mahallesi Güneş Sokağı'nda ikamet eden, İnegöl Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi Metal Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Osman Uyar (16), aynı apartmanda oturan İmam Hatip Lisesi birinci sınıf öğrencisi Ertuğrul İlhan (16) ile aynı sokakta ikamet eden Cihat Kılıç'dan (16) 2 gündür haber alınamıyor.

Sanayi Polis Karakolu'na giden Osman Uyar'ın babası İbrahim Uyar, Ertuğrul İlhan'ın annesi Kadriye İlhan ve halasının oğlu Serdar Kaçar, en son 8 Mart 2010 Pazartesi günü öğle saatlerinde gördükleri çocuklarının kayıp olduğunu bildirdi. İbrahim Uyar, oğlunun pazartesi sabahı, "Okula gidiyorum" diye evden çıktığını belirterek, "Öğlene doğru okul müdürü beni arayarak Osman'ın okula gelmediğini bildirdi. Bunun üzerine okula giderek hem müdür beyle hem de arkadaşları ile görüştüm. Öğle paydosunda Osman eve

geldi. Okula gidip gitmediğini sorduğumda gittiğini söyledi. Müdür beyin aradığını söylediğimde bir fırsatını bulup evden ayrıldı. Daha sonra oğlum ile aynı apartmanda oturan Ertuğrul'un, arkadaşları Cihat'ın evine giderek yemek yediklerini öğrendik. Bundan sonra üçünden de haber alamadık. Gidebilecekleri her yere baktık ancak bulamadık. İnşallah en kısa zamanda çocuklarımıza kavuşuruz" dedi.

İmam Hatip Lisesi birinci sınıf öğrencisi Ertuğrul İlhan'ın halasının oğlu Serdar Kaçar ise, "Gençliğin verdiği bir hata yapmış olabilirler. Onları çok seviyeruz. Evlerine dönmelerini istiyoruz" diye konuştu.

BURSA'DA 3 GENÇ 2 GÜNDÜR KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 15:59:01
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 18:05:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?