6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İnegöl'de bir kız daha kayboldu

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE BİR KAYIP VAKASI DAHA

İnegöl Meslek Yüksekokulu öğrencisi 19 yaşındaki Sinem Yurdanur'un ardından, İnegöl'de bir genç kız daha kayboldu.

Geçen yıl Alanyurt İMKB Endüstri Meslek Lisesi'ni bırakan 16 yaşındaki Özlem Yalçın, yaklaşık bir ay önce Mahmudiye Mahallesi'nde bir markette kasiyer olarak çalışmaya başladı. Geçen cumartesi günü mesaisinin bitmesinin ardından işten çıkan genç kızdan 4 günden beri haber alınamadığı öğrenildi.

Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasında işçi olarak çalışan baba Fatih Yalçın ile ev hanımı anne Kıymet Yalçın, 5 çocuklarından en büyüğü olan kızları Özlem'in arkasından gözyaşı döktü. Baba Yalçın, "Kızım bir ay önce evimize yakın olan bir markette çalışmaya başladı. Bu zamana kadar işinde problem yaşadığını görmedik. Her gün işe sabah 06.30 sıralarında gidip saat 11.00'de geri gelirdi. Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen bilgisayar kurslarına 3 defa gitti. Onun dışında

evden dışarı adım atmazdı. Cumartesi günü yine sabah 06.30 sıralarında işe gitti. Kontrol etmesi için kardeşlerini de markete yollamıştım. Ama saat 11.00'de işten çıktı ve bir daha eve gelmedi. Birilerinin kaçırdığından şüpheleniyoruz" dedi.

Yalçın, kızının kısa bir süre önce saçlarını kısaltıp sarıya boyattığını, şu anki resmine nazaran daha farklı olduğunu ifade etti. Kızının kimlerle arkadaşlık yaptığını bilmediklerini söyleyen baba, "Kızımızın ne şekilde veya nasıl kaybolduğunu bilmiyoruz. Arkadaşlarını da tanımıyoruz. Sadece daha önce beraber eğitim gördükleri bir arkadaşı vardı. Ona sorduk ama o da bilmediğini söyledi. Sanırım bazı arkadaşları kızımızın yanlış bir davranışta bulunmasına sebep oldu" şeklinde konuştu.

Fatih Yalçın, gözyaşları içerisinde kızının nerede olduğunu bilenlerin en yakın güvenlik güçlerine haber vermelerini istedi.

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE BİR KAYIP VAKASI DAHA
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 13:59:03
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 15:09:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?