6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İnegöl'de inanılmaz kaza!

Bursa'da bir kamyonet virajı alamayarak tek katlı ahşap eve daldı. Evdeki aile şans eseri kurtuldu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün gece odalarına giren davetsiz misafirin yıktığı duvarın altında kalmaktan son anda kurtulan çift, şans eseri kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Edinilen bilgiye göre, Cerrah beldesi istikametinden Çeltikçi köyüne gelmekte olan 34 yaşındaki Akif A. yönetimindeki 16 F 3252 plakalı kamyonet, köy içerisindeki virajı alamayarak tek katlı ahşap bir eve daldı. Aşırı hız ve yağmur nedeniyle meydana gelen kazada, kamyonet evin yol kısmında kalan yatak odası duvarını yıkarak yarıya kadar odaya girerken, yıkılan odanın hemen yanındaki ahırda besledikleri koyunlarına baktıktan sonra yatmaya hazırlanan Özdemir çifti, kamyonetin çarpması sonucu çıkan gürültüden ürkerek kapıya doğru yöneldi. Bu sırada evin duvarı ile çatısının bir bölümü büyük bir gürültü ile çöktü. Çiftin kaldığı yatak odası harabeye dönerken, ev sahibi Kazım Özdemir (44) ile eşi Fatma Özdemir (47) kazayı hafif sıyrıklıklarla atlattı.

Kazada, kamyonetin sürücüsü Akif A. ile yanında bulunan Furkan Sever de yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Özdemir çiftinin kazanın şaşkınlığını üzerlerinden atamadıkları görüldü.

Öte yandan yarıya kadar odaya giren 16 F 3252 plakalı kamyonet, traktör yardımı ile çekilmeden önce, evin hemen yanında bulunan ahırdaki 8 koyun evin yıkılma tehlikesine karşı dışarı çıkarıldı.

Kamyonet sürücüsü, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2012 Perşembe 13:39:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?