6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İnegöl'de işadamına silahlı saldırı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Belediye Meclis Üyesi ve İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Çelik, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Olay, saat 19.00 sıralarında İnegöl Ankara Yolu yakınındaki İtfaiye kavşağında meydana geldi. Özel bir otomobilden inen saldırgan, yürümekte olan Orhan Çelik'e tek el ateş etti. Karın boşluğundan yaralanan köfte salonları sahibi, İnegöl Belediye Meclis Üyesi ve İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Çelik, özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Çelik, daha sonra Bursa Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Orhan Çelik'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırıyı, İnegöl'de çeşitli suçlardan hakkında arama kararı bulunan firari E.O.'nun gerçekleştirdiği iddia edildi. Şahsın aranmasına başlandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2010 Pazar 21:22:04
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 00:55:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Müsahit EREN IP: 212.156.58.xxx Tarih : 21.04.2010 08:29:49

İnegölde yaşanan adli olaylarda inanılmaz bir artış artış vardır. Her türlü olay gerçekleşmektedir.Geceleri sokağa çıkmaya korkar oldu insanlar. Güzelim ilçeyi ordan burdan gelenlerle, İnegöl'ü rant kapısı yapanlar bu hale getirdi.

Bu arada Orhan ÇELİK'i vuran Ercan ORGAN'ın İnegöl Olay Gazetesi Temsilcisi Sadullah ORGAN'ın yeğeni olduğunu duyunca çok şaşırdığımıda belirtmek isterim.