6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İnegöl'de 'kapatıyoruz' izdihamı

İNEGÖL'DE 'KAPATIYORUZ' İZDİHAMI

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir mobilya firmasının ürünlerini piyasa değerinin 3'te 1 fiyatına satışa sunması izdihama yol açtı.

Kalburt deresi mevkiinde bir mobilya firmasının mağazasında piyasa değeri 9 milyon TL olan mobilya, halı ve elektronik eşyadan oluşan 3 bin çeşit ürün piyasa değerinin 3'te 1 fiyatına satışa sunuldu. Kampanyayı duyarak İnegöl merkez, belde ve köylerinden mağazaya akın eden vatandaşlar, kaptıkları eşyaları satın alırken, bazıları ise kamyonetlerini doldurdukları gibi evin yolunu tuttular. Büyük bir izdihama yol açan kampanya çerçevesinde 8 saat içerisinde ürünlerin yüzde 80'i satıldı. Arz ve talebe göre 10-15 ya da 20 gün sürecek kampanyaya ilginin her geçen gün artacağı gözlenirken, kampanyanın ilk gününde sahne alan Recep Bülbülses seslendirdiği parçalarla müşterilere hoş zaman yaşattı.

Firma yetkilisi Cihan Sünbül, kampanyanın ilk gününde böyle bir izdihamın olacağını beklemediklerini belirterek, 81 il ve yaklaşık 70 ilçede kampanya düzenlediklerini söyledi. Yoğun ilgiden memnun olduğunu dile getiren Sünbül, "2 yıl önce böyle bir kampanya başlattık. Bizler göbeğimizi kaşıya kaşıya kaliteli ürünü ucuza satıyoruz. Kampanyanın ilk gününde 110 tır ürünle satışa başladık. 20 tır daha sonradan takviye yaptık. 50 tır daha hazırlatıyoruz. Oda bir gün içinde gelecek. Ürünlerimizin hepsi garantilidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2010 Pazartesi 09:57:04
Güncelleme :30 Ağustos 2010 Pazartesi 13:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?