2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

İnegöl'de kaza: 4 yaralı

BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, önce trafik lambasına çarptı, daha sonra karşı şeride geçip, dört takla attı. Araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’nde depo müdürü olarak görev yapan Erdal Taştan (45) yıllık izninde Ankara’da bulunan akrabalarını ziyarete gitmek için 16 ET 625 plakalı aracı ile yakınlarını da alarak Bursa’dan yola çıktı. İnegöl- Bursa karayolu, köprülü kavşak mevkiine geldikleri sırada ana yolda önüne aniden köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü Erdal Taştan önce yolun ortasında bulunan telleri ardından trafik direğini devirerek, karşı şeride geçti. Bu sırada Ankara yönünden gelen Mustafa Can yönetimindeki 16 ZK 139 plakalı minibüse çarpan Taştan'ın aracı dört takla atarak durabildi.

Karşı yönden gelen araçların kazayı görüp durmaları olası bir faciayı önlerken, yaralılara önce vatandaşlar müdahale etti. Olay yerine çağırılan ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi kaldırılan yaralılar Anıl Mert Yılmaz (10) Gülsüm Yılmaz (41) Memnune Taştan (19) sürücü Erdal Taştan (45) burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.



DHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2007 Pazar 15:32:47
Güncelleme :12 Ağustos 2007 Pazar 15:34:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?