3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

İnegöl'de korkutan yangın

İNEGÖL'DE KORKUTAN YANGIN

Bursa'nın İnegöl ilçesinde çıkan yangında bir baza imalathanesi kül oldu.

Mobilyacılar Sanayi Bölgesi Özyeşil Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Hakan Durdusal ve Murat Erçevik'e ait iki katlı baza imalathanesinde dün akşam saat 19.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. İş yerinin kapalı olduğu saatlerde birinci katta başlayan yangın, kısa sürede her yeri sardı. Esnafın ihbarıyla olay yerine gelen İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, alevlere müdahale etti. İş yerini saran yoğun duman ve patlamalar itfaiye ekiplerinin çalışmasını güçleştirdi. Yangına 6

araçla müdahale eden İnegöl itfaiyesi, beldelerden takviye ekip istedi. İtfaiye ekipleri iş yerinin camlarını kırarak yangına müdahale ederken, herhangi bir zehirlenmeye karşı 112 ambulansı da hazır bulundu.

Emniyet ekiplerinin geniş güvenlik tedbiri aldığı yangının haber verilmesi üzerine gelen iş yeri sahipleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı ile Mobilyacılar Odası Başkanı Hamdi İdil de yangın yerine gelerek söndürme çalışmalarını takip etti. Yaklaşık bir saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, içerdeki kesif duman tahliye ekipmanı ile boşaltılmaya çalışıldı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

İNEGÖL'DE KORKUTAN YANGIN
İNEGÖL'DE KORKUTAN YANGIN
İNEGÖL'DE KORKUTAN YANGIN
İNEGÖL'DE KORKUTAN YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 11:16:01
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 17:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?