4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İnegöl'de seçim heyecanı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde belediye başkan adayları oylarını, "Ülkemize ve ilçemize hayırlı olsun" dileğiyle kullandı.

İnegöl Belediye Başkan Adayları arasında oy verme işlemi için sandık başına giden ilk isim DSP İnegöl Belediye Başkan Adayı Recep Doğan oldu. Oyunu 1272 numaralı sandıkta, yıllarca müdürlüğünü yaptığı Hacer-Salih Yıldız İlköğretim Okulunda kullanan Doğan, seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ise, oy kullanacağı İnegöl İmam Hatip Lisesine eşi Sevinç Aktaş ve çocukları ile birlikte geldi. Eşi Sevinç Aktaş ile birlikte oyunu, eğitim gördüğü İmam Hatip Lisesi ikinci katında bulunan 1108 numaralı sandıkta kullanan Alinur Aktaş, "29 Mart seçimlerinin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Türkiye çapında tüm illerde, ilçelerde, beldelerde Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlarımız seçiliyor. Sakin ve güzel bir seçim geçiyor. Bahar havasıyla, sükunet içerisinde seçimler devam ediyor.

Ben mezun olduğum okul olan İnegöl İmam Hatip Lisesi'nde eşim ve çocuklarımla birlikte oyumu kullandım. Çok anketler yapıldı, konuşuldu ama İnegöl halkı bugün gerçek anketi yapıyor. Bu bir anket değil nihai neticedir. Seçim sonuçları şahsımız hakkında, ilçemiz hakkında inşallah iyi olur. Bütün aday arkadaşlarımız iyi niyetle samimiyetle bir şeyler söylediler, fikirlerini ortaya koydular. Bugün nihai sonucu İnegöl halkı belirleyecek. Ben seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

MHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Burhan Orhan ise oyunu saat 11.00'de İnegöl Anadolu Lisesi B Blok ikinci kattaki 1140 numaralı sandıkta kullandı. Oy kullanma işleminin ardından bir açıklama yapan Burhan Orhan, "Seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Koştuğumuz maratonun kazasız belasız sonuna geldik. Bugün İnegöl'e bir Belediye Başkanı seçilecek. İnşallah seçilecek bu kişi İnegöl'e hayırlı olur" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 15:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?