1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

İnegölspor, futbolcu fabrikası gibi

İnegölsporTürkiye 3. Futbol Ligi'ndeki Bursa temsilcisi İnegölspor, 2. Lig'e çıkmak için yoğun mücadele verirken, yetenekli oyuncularıyla Süper Lig ve 2. Lig takımlarının gözdesi haline geldi. 

Yıllardır Süper Lig'deki büyük takımların golcülerini, genç kabiliyetlerini yetiştiren İnegölspor, bu yıl da 3 futbolcusunu Süper Lig takımlarına, 3 futbolcusunu da 2. Lig takımlarına transfer etti. 

Bu yıl Metin Akan Vestel Manisaspor'a, Şenol Can Antalyaspor'a giderken son olarak bonservisi elinde olan Emin Aladağ da bir yıllık 200 bin YTL'ye Denizlispor ile anlaştı. Bu yıl İnegölspor'dan Nafi Bilaloğlu ve Cevdet Yıldırım Yalovaspor, Haşim Aygün de Gaziosmanpaşaspor ile anlaştı. 

İnegölspor'da bu yıl Orkun Yılmaz, Cemil Adıcan, Müjdat Aksaka, Özgür Evyapan, Serkan'ın sözleşmesi devam ederken, Özgür Çelik, Bilal Özdemir, Gökhan Bağdemir, Aydın Taşkın, Murat Yılmaz, Haydar Yılmaz, Muhammed Türkmen, Murat Suçi, Kemal Hastürk ve Yücel Kaya ile yeniden anlaşma sağlandı. 

İnegölspor 2. Lig hedefini gerçekleştirmek içinde, gelecek vaat eden kabiliyetlerden Ankaragücü'nden Onur Bektaş ve Arif Çoban ile Beykozspor'dan Bekir Şimşek, Mersin Büyükşehir'den Hidayet Levent Şeker, Aliağa Belediyesi'nden Seval Alkan ve Diyarbakır Diskispor'dan Mesut Özalkan ile anlaşma sağladı.
.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2006 Pazar 13:12:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?