6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İnegöl'ü fırtına vurdu!

İNEGÖL'DE FIRTINALI GECE

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, dün gece geç saatlerde aniden bastıran sağanak yağmur ile birlikte kopan fırtına hasara sebep oldu. Ağaçları deviren fırtına, bir evin çatısını uçurdu.

İnegöl'de dün gece saat 02.30 sıralarında başlayan rüzgar yağmur ile birlikte fırtınaya dönüştü. Ağaçları kökünden söken fırtına bir evin çatısını da uçurdu.

Kemalpaşa Mahallesi Göçmen Sokağı'nda meydana gelen olayda, uykuda olan Gümüştekin ailesi, bitişiklerinde bulunan binanın çatı duvarının evlerinin üzerine büyük bir gürültü ile düşmesiyle ölümden döndü.

Evde bulunan anne Huriye Gümüştekin (48) ile oğulları Kamil (17) ve Özcan (27), olay yerine komşuları tarafından çağırılan itfaiye ekipleri tarafından mutfak camı kırılarak kurtarıldı.

Evin yarısı betonun altında kalırken, Gümüştekin ailesi olay yerine gelen 112 acil ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilerek müşahade altına alındı. Olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamayan Gümüştekin ailesine komşuları evlerine alarak sahip çıkarken, İngaz ekipleri gaz sızıntısı ihtimali üzerine binanın gazını kesti.

Aniden bastıran fırtına ve yağmur sonrası inegöl'ün çeşitli yerlerinde bulunan ağaçlar da fırtınanın şiddetine dayanamayarak kökünde söküldü. Yolları kapatan ve bazı araçların üzerine devrilen ağaçlar büyük çapta maddi hasara sebep oldu. İtfaiye ekipleri ağaçları keserek kapanan yolları açarken, fırtınanın etkisi ile elektirik kesintileri de yaşandı.

İNEGÖL'DE FIRTINALI GECE
İNEGÖL'DE FIRTINALI GECE
İNEGÖL'DE FIRTINALI GECE
İNEGÖL'DE FIRTINALI GECE
İNEGÖL'DE FIRTINALI GECE
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 14:19:01
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 18:33:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?