2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

İnegöl'ün yeni Kaymakamı göreve başladı

İnegöl Kaymakamı Erdoğan Bektaş'ın İstanbul Üsküdar Kaymakamlığı'na atanmasıyla yerine atanan İstanbul Bayrampaşa Kaymakamı Durmuş Gençer, yeni görevine başladı. 

İnegöl'de yeni kaymakam heyecanı yaşanıyor. Kaymakam Erdoğan Bektaş'ın İstanbul Üsküdar Kaymakamlığı'na atanmasıyla yerine atanan İstanbul Bayrampaşa Kaymakamı Durmuş Gençer, yeni görevine başladı. 1954 Karaman doğumlu olan evli ve 2 çocuk babası Kaymakam Durmuş Gençer, 5 yıldan bu yana İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığı görevinde bulunuyordu. 

Daha önce İnegöl'ün ismini çok duyduğunu, ancak hiç gelemediğini belirten Gençer, "İngöl marka bir yer ve birçok özelliğiyle adından övgüyle söz ettiriyor. Biz de İnegöl'ü her yönüyle iyi bir şekilde tanıdıktan sonra kamu hizmetlerinin en iyi ve etkili şekilde işlemesini sağlayacağız. Amacımız, vatana millete hizmettir. Sivil toplum kuruluşları ile karşılıklı diyalog içerisinde, vatandaşa yakın hizmet anlayışı ile çalışacağız. Rehberimiz kanunlar ve yönetmeliklerdir. İlkemiz, devletle vatandaşın kucaklaştığı bir yönetimdir. Ama önce sorunları öğrenip buna göre hareket edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 14:52:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?