6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İnşaat ustası kurşunlanarak öldürüldü

İNŞAAT USTASI KURŞUNLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, Arefe günü ortadan kaybolan bir inşaat ustası, ormanlık alanda ölü olarak bulundu. Arama-kurtarma köpekleri tarafından cesedi bulunan inşaat ustasının bacağından ve karnından kurşunlanarak öldürüldüğü tespit edildi.

Mustafakemalpaşa'nın Taşpınar köyündeki bir inşaatta ustalık yapan Mehmet Arıcan(53) isimli şahıs, Arefe günü öğlen saatlerinde oğluyla görüştükten sonra gezintiye çıktı. Oğlu Serkan Arıcan(27) ile beraber inşaatta ustalık yapan şahıs, hava almak için inşaattan ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Durumdan şüphelenen oğlu jandarma ekiplerine olayı bildirdi.

Jandarma ve arama-kurtarma ekipleri tarafından aranan inşaat ustası, bugün saat 10.00 sıralarında arama-kurtarma köpeği tarafından köy yakınındaki bir ormanlık arazide ölü olarak buldu. Karanlık dere mevkiinde cesedi bulunan inşaat ustasının karnından ve bacağından kimliği belirlenemeyen kişi ve kişilerce tabancayla 4 el ateş edilerek kurşunlandığı tespit edildi.

Ailesinin Mustafakemalpaşa'da ikamet ettiği öğrenilirken, inşaat ustasının Taşpınak köyünde yaklaşık 3 yıldır tek başına yaşadığı öğrenildi. 2 çocuk sahibi olan inşaat ustasının cansız bedeni, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

İNŞAAT USTASI KURŞUNLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2010 Cuma 13:59:02
Güncelleme :10 Eylül 2010 Cuma 18:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?