3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

İnsaflı hırsızlar uslu durmadı

İNSAFLI HIRSIZLAR USLU DURMADI

Bursa'da beyin kanaması geçiren bir hastanın parasını çaldıktan sonra iade eden insaflı hırsızlar, bu kez kasa çalarken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'nde yaklaşık iki ay önce tanınmamak için hamile ve türbanlı kılığına giren Handan U. (18), G.T. (17) ve Z.U. (16), bir apartman dairesini soymuştu. Nazlı (25) ve Yahya Topal (32) çiftine ait daireden tedavi parası olan 3 bin TL'yi çalan kadın hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalanıp televizyonlara haber olmuştu. Kadın hırsızlar bunun üzerine paranın bir kısmını avukatları aracılığıyla geri göndermiş, başka bir hırsızlık suçundan yakalandıkları sırada çiftin şikayetçi olmaması üzerine serbest kalmıştı.

BU KEZ PARMAK İZİNDEN YAKALANDILAR

Eskişehir'den tekrar hırsızlık için Bursa'ya gelen Handan U. (18), G.T. (17) ve Z.U. (16) bu kez çarşaflı olarak girdikleri daireden 8 bin TL bulunan çelik kasayı çıkarıp kaçtı. Polisin inceleme yaptığı evde parmak izleri bulunan 3 zanlı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan zanlılardan Z.U. sevk edildiği mahkemece tutuklandı, 2 zanlı ise serbest bırakıldı.

İNSAFLI HIRSIZLAR USLU DURMADI
İNSAFLI HIRSIZLAR USLU DURMADI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2011 Perşembe 11:36:02
Güncelleme :6 Ocak 2011 Perşembe 15:05:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?