6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İntihar notunu Facebook'a bıraktı

İNTİHARINI FACEBOOK'LA DUYURDU

Bursa'da, bir kıza aşık olduğu iddia edilen 23 yaşındaki bir genç, paylaşım sitesi facebook'taki duvarına intihar notunu yazdıktan sonra iple kendini asarak canına kıydı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 19.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Kavaklı Mahallesi Müzeyyen Senar Sokak üzerindeki evinde oturan 23 yaşındaki tezgahtar Sadık Sevimli, bunalıma girdi. Sevdiği kızdan karşılık bulamaması üzerine bunalıma girdiği öğrenilen Sevimli, facebook'daki duvarına "Şu anda hiç bir şey mümkün değil. Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır. Benim halimden haber sorarsan, Bir çift sözüm var sana, yürekten: Sevginle gireceğim toprağa, Sevginle çıkacağım topraktan. Bu dünyadan başka bir dünya yok, arama; Senden benden başka düşünen yok, arama! Vaz geç ötelerden, yorma kendini: O var sandığın şey yok mu, o yok arama!" yazdıktan sonra çamaşır ipiyle kendini doğalgaz borusuna astı.

Sevimli'nin cenazesi, işten eve gelen iki çocuk babası Muammer Sevimli tarafından bulundu. Muammer Sevimli oğlunun asılı bulunduğu ipi bıçakla kesip yere indirdikten sonra durumu 112 ekiplerine bildirdi. Fakat sağlık ekipleri, Sadık Sevimli'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede Sadık Sevimli'nin intihar etmeden önce saat 17.00'de internet paylaşım sitesi "Facebook"'taki duvarına intihar notunu yazdığı öğrenildi.

Arkadaş çevresine ismini söylemediği bir kızı sevdiğini ancak kendisinden karşılık alamadığı yönünde yakınmalarda bulunduğu öğrenilen Sadık Sevimli'nin cesedi Cumhuriyet Savcısı tarafından otopsiye alındı.

Polis olayla ilgili soruşturmaya başlarken Sadık Sevimli'nin cenazesi ikindi namazının ardından Orhaneli ilçesi Ağaçhisar Köyü'nde toprağa verileceği öğrenildi.

İNTİHARINI FACEBOOK'LA DUYURDU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2010 Çarşamba 13:03:05
Güncelleme :24 Şubat 2010 Çarşamba 19:28:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?