6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İntihara kalkışan işsiz açlıktan bayıldı

İNTİHAR ŞOV İÇİN ÇATIYA ÇIKAN ŞAHIS BAYILDI

Bursa'da işsiz kalınca eşinin evi terk etmesi üzerine çatıya çıkan genç baygınlık geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, bir kişinin intihar amacıyla merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi'nde bulunan 9 katlı Stad İşhanı'nın çatısına çıktığı ihbarı üzerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri alarma geçti.

Denizli'de yaşadığını, 1 yıllık evli olduğunu ve 7 aylık Elif isimli bir kız çocuğu olduğunu söyleyen 26 yaşındaki İlker Çiftçi, "Eşim Nazlı ben işsiz kalınca kızımı alıp İzmir'deki ailesinin yanına döndü. Ben de 22 gün önce Bursa'ya gelerek iş bulup ev kiralamak istedim. Ancak iş bulamadım. Geldiğim günden beri otobüs terminalinde kalmaya başladım. Param olmadığı için otobüs şoförlerinden ikram olarak dağıtılan keklerden istedim. Her gün iki tane kek yiyip bol bol su içtim. 3 gündür ise ağzıma tek lokma girmedi, hayatıma son vermek istiyorum" diye konuştu.

Binadan sarkan genç, polisler tarafından ikna edilmek istenirken birden yere düşerek bayıldı. Çatıda bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan İlker Çiftçi, Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Çiftçi, burada kendisine polis ekipleri tarafından getirilen kuru fasulye, pilav ve ayrandan oluşan mönüyü yedikten sonra müşahede altına alındı.

İNTİHAR ŞOV İÇİN ÇATIYA ÇIKAN ŞAHIS BAYILDI
İNTİHAR ŞOV İÇİN ÇATIYA ÇIKAN ŞAHIS BAYILDI
İNTİHAR ŞOV İÇİN ÇATIYA ÇIKAN ŞAHIS BAYILDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 13:48:04
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 14:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?