2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

İrem de hayata tutunamadı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, şofbenden sızan gaz sebebiyle zehirlenerek hastaneye kaldırılan küçük Gizem'in ablası İrem Sılay Yüksel, hayatta kalma savaşını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yüksel ailesinin 6 çocuğundan olan 12 yaşındaki İrem Sılay Yüksel ile 11 yaşındaki Gizem Bera Yüksel, akşam yıkanmak için banyoya girdi. Küçük kardeşler banyoya girdikten bir süre sonra seslerini duyamayan Baba Salih Yüksek, yaklaşık 15 dakika seslerini duymadığı çocuklarını merak edince anne Ayla Yüksel'den banyoya bakmasını istedi. İrem ve Gizem'in yerde hareketsiz yattığını gören baba, hemen 112 Acil Servis ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük kardeşlere ilk müdahale yapıldı.

11 yaşındaki Gizem, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, İrem Sılay Yüksel, 112 Acil Servis ambulansıyla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. İrem daha sonra Şevket Yılmaz Çocuk Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İki gün boyunca hayatta kalma savaşı veren küçük İrem, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Küçük İrem'in cenazesi için Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapıldı. Yakınları tarafından cenazesi alınan İrem, Orhangazi Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. İrem'in cenazesi yarın öğle namazına müteakiben toprağa verileceği bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2011 Perşembe 23:11:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?