6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İş adamlarına seks tuzağı

İŞADAMLARINA KAMERALI SEKS TUZAĞI

Bursalı işadamlarından, barlarda tanıştırdıkları örgüt kızları ile cinsel ilişkilerini gizli kameraya çekerek 350 bin dolar para istedikleri iddia edilen 2'si kadın 7 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre bir şikayeti değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Bursalı işadamı İ.K'den 350 bin dolar para istedikleri ileri sürülen zanlıları takibe aldı.

Yapılan incelemelerde; Bursa merkez, Orhangazi ilçesi ve İstanbul'da 13 ayrı adreste yapılan eş zamanlı operasyonda 2'si kadın 7 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 2 adet ruhsatsız tabanca, 3 bilgisayar ve çok sayıda CD ele geçirildi.

Örgütün üyelerinin disco ve barlar önünde bekleyerek lüks otomobillerle gelen işadamlarını tespit ettikleri, bardaki kadın çete üyelerine bu kişileri bildirip tanışmalarını sağladıkları ortaya çıktı. Örgüt üyesi kadınlar lüks evlerde zengin işadamlarıyla birlikte olup bunları gizli kameraya kaydederken, içeceklerine konulan uyuşturucuyla kendinden geçen işadamları evlerine gelen şantaj CD'si ile soluğu emniyette aldı.

 

CD'Yİ EV VE İŞ YERLERİNE GÖNDERİYORLAR

Örgüt liderliğini Ahmet A.'nın (29) yaptığı şebekenin üyelerinin işadamlarının gizli kamera görüntülerini CD yaparak ev ve iş yerlerine gönderdiği öğrenildi. İşadamlarından 150 ile 350 bin dolar arasında para isteyen örgüt üyelerinin, "Vermediğin takdirde görüntülerini internete düşürürüz" diyerek işadamlarına şantaj yaptıkları bildirildi.

Diğer yandan zanlıların, para ödemeyi kabul etmeyen işadamlarının ev ve iş yerlerini basarak ölümle tehdit ettikleri ve yolda araçlarıyla takip edip taciz ettikleri öne sürüldü.

Şu ana kadar Bursalı 2 işadamının polise başvuruda bulunduğu öğrenilirken, gözaltına alınan Ahmet A. (29), Servet S. (29), Ramazan M. (37), Resul O. (28), Kenan Ç. (28) Güler A. (26) ve Zeynep Ç. (29), "suç işlemek amacıyla çıkar amaçlı örgüt kurmak, örgüt kapsamında nitelikli yağma, şantaj, tehdit, hırsızlık, darp, iş yeri kurşunlama, konut dokunulmazlığını ihlal ve 6136 Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Emniyet çıkışı ve adliye girişinde gazetecilere saldıran zanlılar, "Bizim gibi delikanlıları çekmeyin, bunun hesabı sorulacak" diye bağırdı.

İŞADAMLARINA KAMERALI SEKS TUZAĞI
İŞADAMLARINA KAMERALI SEKS TUZAĞI
İŞADAMLARINA KAMERALI SEKS TUZAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 20:29:08
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 20:33:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?