2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

İş dünyası liderleri Uludağ'a geliyor

İŞ DÜNYASI LİDERLERİ ULUDAĞ'A GELİYOR

İş dünyasının liderleri Bursa'ya geliyor. Bursa Valiliği, çok sayıda yerli ve yabancı yöneticiyi sonbaharda Uludağ'da ağırlayacak.

Anadolu'da her şehrin hedefinin Bursa'ya benzemek olduğunu belirten Vali Şahabettin Harput, Uludağ'ı Davos yapmak istediklerini ifade etti. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'ın Bursa'ya daha fazla katkı sağlamasını hedeflediklerini kaydeden, Vali Harput, önümüzdeki sonbahar döneminde yerli ve bayancı birçok CEO'yu ağırlayacaklarını söyledi.

Harput, "Yerli ve yabancı CEO'ların katılacağı bir program yapmak istiyoruz. Bizle temas kuran CEO'lar da programa katılmaktan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler. Program tam netleşmedi. Ama önümüzdeki sonbahar bu organizasyonu yapabiliriz. Devlet Bakanımız Ali Babacan da programa katılabileceğini söyledi. Bursa 'Davos' niçin olmasın? Hatta Davos'u da geçebiliriz" dedi.

Vali Harput, Bursa'nın cazibesinin her geçen gün arttığını belirtti. Yurt dışı ile yapılan iş birliği görüşmelerin devam edeceğini kaydeden Harput, Bursa'nın rotasının Arap ülkeleri değil, bütün dünya olduğunu ifade ederek, "Bursa'yı önemli bir marka şehir yapma noktasında önemli adımlar attık" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2011 Perşembe 14:06:03
Güncelleme :1 Nisan 2011 Cuma 09:29:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?