4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İş dünyasından Altepe'ye ziyaret

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, 29 Mart seçimlerini kazanarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Recep Altepe'yi makamında ziyaret etti.

Görüşmede Bursa'nın marka kent olabilmesi için hazırladıkları projeyi Altepe'ye sunan BTSO Başkanı Celal Sönmez, bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yapmak istediklerini söyledi.

BTSO Başkanı Celal Sönmez, Altepe'yi seçim zaferi dolayısıyla tebrik ederek, gelecek 5 yıllık dönemde Bursa'nın marka kent olabilmesi için birlikte çalışmak istediklerini belirtti. İş birliğinin önemine işaret eden Sönmez, "Emniyet, spor, sağlık, eğitim gibi tüm alanlarda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmak istiyoruz. Bu konuda madden ve manen desteğimizi esirgemeyeceğiz. Daha önce hazırladığımız ve Vali Şahabettin Harput'a sunduğumuz 'marka kent projesi' ile Bursa'yı daha ileriye taşımak istiyoruz. Vali Bey projeyi çok beğendi. Bu konuda birlikte çalışmak istiyoruz" dedi.

Bursa'nın ortak bir değer olduğuna dikkat çeken Altepe'yse kente patronluk yapmak için değil yönetmek için başkanlık görevi üstlendiğini söyledi. Altepe, Bursa için çalışmak isteyen herkesle iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirterek, şunları anlattı:

"Bursa hepimizin ortak değeri. Birikimli bir şehirde yaşıyoruz. Kentimiz daha hak ettiği yönetimi alamadı. İstanbul'dan sonra en aktif şehir olan Bursa için tüm proje ve çalışmalara açığız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 10:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?