4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İş hanında ölü bulundu

Bursa'da yöneticisi olduğu iş hanında hobi amacıyla koyun besleyen şahıs, iş makinesiyle çalışırken ayağını kesmesi sonucu kan kaybından hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Uluyol Caddesi'nde Kasapoğlu İş Merkezi'nin yöneticiliğini yapan ve burada dört bürosu bulunan bir çocuk babası Selver Yedek (50), çatı katını ahıra çevirdi. Burada hobi amacıyla 5 koyun besleyen Yedek, iddiaya göre dün iş yerinde spiral ile tadilat yaparken dikkatsizlik sonucu sol bacağını kesti. Aşırı kan kaybeden Yedek, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yedek'in cesedi, kendisinden gün boyu haber alamayan ailesinin kapıyı kırmasıyla iş yerinde bulundu. Olay yerine gelen polis burada inceleme yaparken, Selver'in cesedi ise kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Aynı binada kalan ve Selver Yedek'in kiracısı olan Ramazan Ayhan ile iş merkezinde lokanta işleten Arif Kaplan, "Kendisi bu katı yazlık olarak kullandığını söylüyordu. Zaman zaman burada yaşadığını düşünüyorduk. Kurban Bayramı'nda koyun getirdiğini biliyorduk. Fakat 5 koyun beslediğinden haberimiz yoktu. Bu zamana kadar hiçbir koku hissetmedik. Ses de duymadık. Bazı arkadaşlarımız duydukları koyun sesinin dışarıdan geldiğini düşünüyordu" dedi. Selver Yedek'in ölümüyle ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 14:17:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?