6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İşadamlarına kameralı seks tuzağı

İŞADAMLARINA KAMERALI SEKS TUZAĞI KURDUĞU İDDİA EDİLEN ŞAHISLAR HAKİM KARŞISINDA

Bursa'da, işadamlarına kameralı seks tuzağı kurdukları iddia edilen 16 kişinin yargılanmasına başlandı.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "nitelikli yağma, tehdit ve şantaj" suçlarından haklarında toplam 239 yıla kadar hapisleri istenen 2'si kadın, 5'i tutuklu toplam 16 sanığın yargılanmasına başlandı. İşadamlarının barlarda tanıştırdıkları kızlarla ilişkilerini gizli kameraya çekip şantaj yaptıkları öne sürülen sanıklar, haklarındaki iddiaları yalanladı.

Tutuklu sanıklardan A.A., "Müşteki işadamlarından İ.K. ile bürosunda görüştüm. Ancak bu görüşmemizde kendisine tehdit içeren ifadeler kullanmadım. Görüşmemiz polis tarafından kayda alınmış, tutanaklara geçerken benim konuşmalarım yanlış geçirilmiş. Polis kayıtlarının yeniden incelenip konuşmalarımızın dökümünün çıkarılmasını istiyorum" dedi.

Tutuklu diğer sanık R.M. ise kendilerini şantaj ve tehdit yoluyla para istemekle suçlayan işadamının kendi özel hayatını gizlemek için böyle bir iftira attığını öne sürdü. İşadamının kendisini öldürtmek istediğini de ileri süren R.M., suçsuz olduğunu belirtti. Diğer sanıklar da suçsuz olduklarını kaydedip kimseyi tehdit etmediklerini söyledi.

Mahkeme, tutuklu sanıklardan K.C.'nin tahliyesine karar verdi. Dava, diğer müşteki ve şahitlerin dinlenmesi için ertelendi.

İŞADAMLARINA KAMERALI SEKS TUZAĞI KURDUĞU İDDİA EDİLEN ŞAHISLAR HAKİM KARŞISINDA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 10:05:04
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 13:06:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?