30
Nisan
2024
Salı
BURSA

İşçi servisinde can pazarı

Bursa' da bir fabrikanın işçi servisi bir otomobilin arkadan çarpması sonucu devrildi kazada 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Olay Merkez Osmangazi İlçesi Bursa - İzmir Karayolu üzerinde bulunan Kültürpark Metro İstasyonu önünde saat 01:00 da meydana geldi. İddiaya göre Ekrem Kızılık (41) ın kullandığı 16 S 3708 plakalı fabrika işçilerini taşıyan servis otobüsüne aşırı süratli olduğu iddia edilen 38 PY 478 plakalı otomobil arkadan çarptı.

 Kaza sonrası Kızılık'ın kullandığı otobüs yol kenarında bulunan bariyerler çarparak devrildi. Otobüsün devrilmesi sonucu fabrika işçileri yola savruldu. Olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi sevk edildi. Kazada 2'si ağır 10 kişi yaralanırken otobüs şoförü ise kazayı hafif yaralı şekilde atlattı.

Otobüs içinde bulunan işçilerden biri ' Otobüsün arka tarafında oturuyorduk. Arkadaşlarla sohbet ederken.otobüs bir anda savruldu. Savrulmanın etkisi ile yan yatan otobüsten ben ve bazı işçi arkadaşlarım otobüs içerisinde kaldık. Daha sonra güçlükle otobüsün içerisinden çıktık' dedi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bursa Devlet Hastanesi, Çekirge Devlet Hastanesi ve Şevket Yılmaz Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazaya neden olduğu iddia edilen otomobil olay yerinden 100 metre ileride dururken polis ekipleri otomobil sürücüsünün kimliğini henüz tespit edemedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2013 Çarşamba 10:12:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?