6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İşsiz genç annesini vurdu

ANNESİNİ SİLAHLA YARALADI, AMBULANS YERİNE TAKSİ ÇAĞIRDI

Bursa'da iş bulamadığı için bunalıma giren genç, tartıştığı annesini silahla yaraladı. Ambulansa geç haber vererek annesinin kan kaybetmesine sebep olan gencin polis ekiplerine, "Çok sıkıldım. Beni içeri atarsanız atın. Giderim bak" demesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 23.30 sıralarında Osmangazi Yunuseli TOKİ Konutları B1 - 3 Blok'ta oturan Y.K. ve annesi Z.K. arasında tartışma tartışma çıktı. İş bulamaması sebebiyle çıkan tartışmada, Y.K. belindeki ruhsatsız silahı çıkararak koltukta oturan annesine 3 el ateş etti. Ardından sakin bir şekilde site girişindeki güvenlik bölümüne giderek bir taksi çağırmaya çalışan Y.K., güvenlik görevlilerinden yardım istedi. Baba M.K.'nin de olaydan haberi olmasına rağmen oğlu gibi soğukkanlı bir şekilde taksi çağırmaya çalışması kanları dondurdu. Olayın ciddi bir boyutu olduğunu tahmin eden güvenlik görevlileri, hemen 112'yi aradı. Olay yerine gelen 112 ekipleri 3 yerinden kurşun yarası alan anneyi Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Olayın silahlı yaralama olduğunu öğrenen güvenlik görevlileri, 155 i arayarak polise haber verdi. Polislerin olay yerine gelmesiyle olay yerinden kaçan Y.K. kısa sürede yakalandı. Y.K.'nin suç aletini 300 metre uzaklıkta olan boş araziye attığını öğrenen polis ekipleri, havanın karanlık olması sebebiyle silahı bulamadı.

Bomba eğitimi alması sebebiyle silahı uzağa attığını söyleyen Y.K.'nin rahat tavrı dikkat çekti. Silahın aranması sırasında sıkılgan tavırlar sergileyen genç., "Çok sıkıldım ama. Beni içeriye atacaksanız atın. Ben cezamı çekerim. Bak soru soruyorsun. Giderim bak" dedi.

Olay hakkında geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

ANNESİNİ SİLAHLA YARALADI, AMBULANS YERİNE TAKSİ ÇAĞIRDI
ANNESİNİ SİLAHLA YARALADI, AMBULANS YERİNE TAKSİ ÇAĞIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 10:48:05
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 00:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?