6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İTSO'dan emniyete yeni araç

İTSO'DAN İNEGÖL EMNİYETİNE ARAÇ

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) İnegöl Emniyet Müdürlüğü için başlattığı araç kampanyası sona erdi. Kampanyada alınan 7 araç İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın da katılacağı törenle cumartesi günü teslim edilecek.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) başlattığı araç kampanyasında 7 tane hizmet aracı alındı. İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne bağışlanan 7 aracın İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın katılacağı törenle 2 Ekim'de teslim edileceğini açıkladı. Anıl, İnegöl'de 25 Temmuz Pazar akşamı istenmeyen olaylar yaşandığını ve bu hadiselerde Emniyet Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi'ne ait araçların tahrip edildiğini hatırlattı.

Müessif olayların ardından İnegöl'e gelen İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a, tahrip edilen araçların yerine konulması ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün ilçe halkına daha iyi hizmet vermesi için İTSO olarak kampanya başlatacakları sözünü verdiğini kaydetti. Bakan Atalay'ın ilçeden ayrılmasının ardından söz verdikleri kampanyayı başlattıklarını belirten Anıl, "Başlattığımız kampanyaya çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen destekle İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne verilmek üzere 7 araç alındı. Bu araçları cumartesi günü İçişleri Bakanımız sayın Beşir Atalay'ın katılacağı törenle teslim edeceğiz" diye konuştu.

İnegöl'ün her zaman huzur şehri olduğuna, söz konusu olayların bir daha tekrar etmeyeceğini umut ettiğini söyleyen Metin Anıl, "İşadamlarımız da bu olaylardan çok büyük üzüntü duydukları ifade ettiler. İnegöl'ün ortak fayda kuruluşu olarak ifade ettiğimiz İTSO olarak Emniyet Müdürlüğü'nün daha iyi hizmet vermesi için önderlik yapıp, söz verdiğimiz araçları aldığımız için oda olarak mutluluk duyuyoruz" dedi.

Öte yandan 2 Ekim Cumartesi günü İnegöl'e gelecek olan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İnegöl'deki bazı işadamları ve esnaflar tarafından yeniden düzenlenen Sanayi Polis Merkezi'nin de açılışını yapacak.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 17:41:05
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 17:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?