6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İyiliğinin kurbanı oldu

İYİLİĞİNİN KURBANI OLAN ŞAHSIN ÖLÜMÜ OĞULLARINI YASA BOĞDU

Bursa'da 3 hafta önce sitelerinde çıkan kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak ağır yaralanan şahsın ölümü yakınlarını üzüntüye boğdu. Gözyaşlarına boğulan oğul Çetin Araç, "Babam yaptığı iyiliğin bedelini canıyla ödedi. Adalete güveniyoruz. Umarım şüphelilere gerekli cezaları verirler ve başka iyi insanlar hiç yere ölmez" dedi.

3 hafta önce Altınşehir Mahallesi Çağatay Sitesi'nde eski apartman yöneticisi V.Ö., kendisi tarafından işine son verilen kapıcı Zeki Dinçer'in (48) site yöneticiliğine seçilen Yılmaz Kağanoğlu tarafından tekrar işe alınması üzerine gece oğlu M.M.Ö. ve 6 kişi birlikte kapıcı Zeki Dinçer'i darp etmişti. Zanlılar, olaya müdahale etmek isteyen Bursaspor TV kameramanı Metin Araç, babası Mehmet Sıddık Araç, kardeşi Tekin Araç ve eniştesi Abdullah Yıldırım'ı da çeşitli yerlerinden bıçakla yaralamıştı. V.Ö.,

M.M.Ö., Hakan H., İbrahim S., Zeki Dinçer ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi de darp neticesinde yaralanmıştı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde 3 haftadır tedavi gören Sıddık Araç, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Sıddık Araç'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Kavgayı ayırmak isterken canından olan 6 çocuk babası Sıddık Araç'ın ölümü yakınlarını üzüntüye boğdu.

Babasının iyi niyetinin kurbanı olduğunu ifade eden Çetin Araç, "Babam ve kardeşlerim, sitede çıkan kavgada insanların birbirine zarar vermesini, kavga etmesini engellemeye çalışmış. Bu olay sırasında bıçaklanan babam, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 20 gündür bu faillerin hiçbiri tutuklanmadı. Bu bizi derinden yaraladı. Perişan haldeyiz. Söylenecek çok bir şey yok. Ama bizler adalete güveniyoruz. Bütün ailem de bu şekilde düşünüyor. Bu canilere en büyük cezanın verilmesini istiyoruz. Bir sdaha başka zavallılar, başkalarının yardımına koşan babam gibi iyi insanların canı yanmasın" diye konuştu.

Sıddık Araç'ın oğulları, gasilhanede yapılan dua sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Babalarını kaybeden kardeşleri yakınları teselli etmeye çalıştı. Son kez babasının cansız bedenini öpen Metin Araç, herkesi duygulandırdı. Araç'ın naaşı, memleketi Ağrı'ya gönderildi.

Bu arada olayın faili olduğu iddiasıyla dün tekrar adli makamlara sevk edilen eski site yöneticisi V.Ö'nün oğlu M.M.Ö. ve İ.S.'nin tutuklandığı öğrenildi.

İYİLİĞİNİN KURBANI OLAN ŞAHSIN ÖLÜMÜ OĞULLARINI YASA BOĞDU
İYİLİĞİNİN KURBANI OLAN ŞAHSIN ÖLÜMÜ OĞULLARINI YASA BOĞDU
İYİLİĞİNİN KURBANI OLAN ŞAHSIN ÖLÜMÜ OĞULLARINI YASA BOĞDU
İYİLİĞİNİN KURBANI OLAN ŞAHSIN ÖLÜMÜ OĞULLARINI YASA BOĞDU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 15:05:00
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 15:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?