4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İyilik yaptı, gasp edildi

Bursa'da bir dolmuş şoförü, 'Paramız yok, bizi götürür müsün?' diyerek aracına binen 2 kişi tarafından silahla gasp edildi. Paraları gasp edilen sürücüyü otomobilden indirip yola devam eden zanlılar, çaldıkları aracı da terk ederek kaçtı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece 22.00 sıralarında Arabayatağı dolmuş duraklarında meydana geldi. 16 D 0835 plakalı otomobili ile durakta bekleyen Eyüp Y.'nin yanına gelen 2 kişi, sürücüye 'Paramız yok. Bizi götürür müsün?' dedi. Zanlıların teklifini kabul eden şoför, 2 kişiyi otomobiline aldı. Dolmuş taksiye binen zanlılar ellerindeki silahı Eyüp Y.'nin kafasına dayayarak cep telefonunu ve paralarını gasp etti. Sürücüyü Samanlı Mahallesi'nde indiren zanlılar, dolmuşu da alarak kaçtı.

Samanlı Mahallesi'nde ıssız bir yolda kalan sürücü Eyüp Y., yürüyerek gittiği benzinlikten durumu jandarma ve polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, olay sonrası gasp edilen dolmuşu Gürsu ilçesinde terk edilmiş vaziyette buldu. Dolmuşçunun 50 TL'lik hasılatını gasp eden 45-50 yaşlarındaki 2 zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. Zanlıların, araçta güneşliğin içine kamufle edilmiş yüklü miktardaki parayı ise fark etmediği ortaya çıktı.
Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 15:53:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HÜSEYİN BAYN IP: 88.253.111.xxx Tarih : 4.02.2009 16:15:55

o taraflar doğudan ithal insanlarla dolu ..böyle işler onların mesleği..