6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

İznik Stadı açıldı

İZNİK STADI AÇILDI

Bursa İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisinin katkılarıyla yeniden onarılan İznik Stadyumu hizmete açıldı.

Stat açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, Bursa Valisi Şahabettin Harput, İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz ile çok sayıda yetkili katıldı. İl Genel Meclisi Başkanı Nurettin Avcı, "5322 sayılı kanun, yetki ve çalışma alanlarımızı genişletti. Bu da insanların hayatını kolaylaştıracak daha fazla sosyal imkanlar getirdi. Sporla ilgili her türlü projeyi destekleyeceğiz" dedi.

Milletvekili Mehmet Emin Tutan da, "Bugün tam 20 yıl öncesine gittim. Faal futbol hakemliği yaptığım dönemlerde bu statta bayrak salladım. O dönemlerde çim saha bulmak güçtü. Bir tek Merinos sahası vardı. O da yağmur yağdığında çamur deryası olurdu. Şimdi köy sahalarımızda bile çim saha mevcut. Dünya ve Avrupa'da Türk futbolu marka olarak ilk 5. sırada. İznikspor'dan bugün iyi takımlarda top koşturan kardeşlerimiz mevcut" dedi.

Vali Harput ise, "İznik'in adını duyurmak için iyi imkanlar sağlamalıyız ki milletimizin adına yukarılara çıkaralım. İznik, turizm, tarih ve tarım açısından Türkiye için çok önemli yerlerindendir. İznik, daha iyi yerlere çıkmalı ve çıkacağına da emin olmalı" dedi.

Protokol mensupları açılış kurdelesini kestikten sonra şut çekti. Harput, Darka tatil köyünde onuruna verilen yemeğin ardından kaymakamlık binasına geçerek geniş değerlendirme toplantısına katıldı.

İZNİK STADI AÇILDI
İZNİK STADI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 15:17:03
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 23:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?