4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

İznik'te tüp dehşeti!

TÜP PATLADI, DÖRDÜZLER SON ANDA KURTULDU

Bursa'nın İznik ilçesinde bir evde meydana gelen tüp patlamasında bir kişi yanarak ağır yaralanırken, dördüzler anne-babaları tarafından güçlükle kurtarıldı.

Yeşil Cami Mahallesi Gelincik Sokağı'nda 3 katlı binanın en üst katında oturan Keskin ailesi, tüpleri bitince yenisini sipariş etti. Tüp bayii elemanı Osman Yılmaz, yeni getirdiği tüpü eskisiyle değiştirip evden ayrıldı. 15 dakika sonunda ev sahibi Mustafa Keskin, tüpçüyü arayarak gaz sızıntısı olduğunu söyledi. Tekrar eve gelen Osman Yılmaz, mutfaktaki tüpü kontrol etmek isterken sıkışan gaz büyük bir gürültü ile patladı. Yılmaz yanarak ağır yaralanırken, Mustafa Keskin ve eşi Hanife Keskin, 8 aylık dördüzlerini alarak kendilerini dışarı zor attı. Mustafa Keskin'in yüzünün sol kısmı yanarken, evde ağır hasar meydana geldi.

Ambulansla İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, durumunun ciddi olması nedeniyle Bursa İl Sağlık Müdürlüğü'nün gönderdiği hava ambulansı ile Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Osman Yılmaz'ın 2 çocuğundan biri olan Mert Yılmaz'ın 2 sene önce kan kanserinden öldüğü öğrenildi.

TÜP PATLADI, DÖRDÜZLER SON ANDA KURTULDU
TÜP PATLADI, DÖRDÜZLER SON ANDA KURTULDU
TÜP PATLADI, DÖRDÜZLER SON ANDA KURTULDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 15:11:02
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 23:25:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?