6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kaçak turlara şafak operasyonu

KAÇAK TURLARA ŞAFAK OPERASYONU

Türkiye’nin en önde gelen kayak merkezlerinden Uludağ’a düzenlenen kaçak turlara karşı şafak operasyonu yapıldı. İki gün boyunca süren ve sabahın erken saatlerinde başlayan denetimlerde onlarca araca tutanak tutulurken, maliye ve jandarma trafik ekipleri de yüklü cezalar kesti.

Gözde kayak merkezi Uludağ’a kaçak tur ihbarları alan TÜRSAB Güney Marmara BYK, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, maliye ve jandarma trafik ekipleriyle beraber düzenlediği şafak operasyonunda kaçağa geçit vermedi. İki gün boyunca süren ve sabah 06.00 sularında başlayan denetimlerde onlarca otobüs ve S plakalı minibüsler hakkında eksik evrak sebebiyle TÜRSAB yetkilileri tarafından zabıt tutulurken, maliye ve jandarma ekipleri de para cezaları kesti.

Yapılan denetimlerin her fırsatta devam edeceğini belirten TÜRSAB Güney Marmara BYK Başkanı Mehmet Akkuş, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirdiklerini dile getirdi. Uludağ’a gelen tatilcilerin güvenilir ve kaliteli bir hizmet almasını hedeflediklerini belirten Akkuş, sürücülerin ve firma sahiplerinin biraz daha hassas olmalarını istedi.

Akkuş, “ Bizler turizmciyiz, yerli veya yabancı turistleri en iyi şekilde ağırlamakla mükellef insanlarız. Bursa’mızı ve Uludağ’ın markalaşma çabalarının arttığı bu dönemlerde üç kuruş daha fazla kazanacağız diye kaçak iş yapmayalım” dedi.

KAÇAK TURLARA ŞAFAK OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 16:13:04
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 16:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?