4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kaçak yapılaşmayla savaş

Yıldırım Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Özgen Keskin, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Özgen Keskin ile beraberindekiler, HKMO 2. Başkanı Ufuk Ay ve yönetim kuruluyla şehrin meseleleri hakkında fikir alış verişinde bulundu. Ay, kaçak yapıların görüntü açısından kirlilik yaptığını, kendi işlerinin de bu yüzden zorlaştığını belirtti.

Başkanlığı döneminde Yıldırım ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalarını ve yeni dönem hedeflerini anlatan Keskin, iş başına geldiğinde bölgede plansız bir yapılaşmanın hakim olduğunu belirtti. Başkan Özgen Keskin, belediye olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar ile plansızlıkla savaştıklarını ifade etti.

Bursa’nın meselerine çare bulmak için herkesin birlikte hareket etmesi gerektiğini dile getiren Keskin, en kötü planın bile plansızlıktan daha iyi olacağını söyledi.

Keskin, "Şehrin eksikleri elbetti ki var. Ortak akılda birleşmemiz en doğrusu. Herkesin bir projesi var. Biz Yıldırım Belediyesi olarak, kanunların bize verdiği imkanlar dairesinde, gerek kentsel dönüşümlerde, gerek kaçak yapılaşmada ve mahalle planlama gibi konularda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sizinle bir araya gelerek daha güzel projeler üretmek için son derece önemli" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 13:37:28
Güncelleme :11 Mart 2009 Çarşamba 13:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?