3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kaçar'ın katil zanlısı hakim önünde

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 19 Temmuz 2008 tarihinde Bordo-Beyaz İnegölspor Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Fatih Kaçar'ı öldürdüğü, Ekrem Şengül ve Ömer Olgun isimli şahısları yaraladığı iddia edilen Hüseyin D. hakim karşısına çıktı.

Kız meselesinden kaynaklandığı bildirilen olay, İnegöl Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü'nün atış poligonu girişindeki piknik alanında meydana gelmişti. Maktul Fatih Kaçar, arkadaşları Ömer Olgun, Murat Mengi ve Ersin Solak ile otomobilde sohbet ederken, yanlarına Hüseyin D., Özkan Özel, Cihan A., Kıvanç Tezgel ile Ekrem Şengül'ün içinde bulunduğu bir başka araç yanaşmış, arabadan inen Özkan Özel, daha evvel aralarında kız meselesinden dolayı husumet bulunan Ömer Olgun ile yeniden tartışmaya başlamış,
diğer kişilerin de araya girmesiyle kavga büyümüştü. Kavga eden tarafları ayırmaya çalışan 26 yaşındaki Fatih Kaçar, Hüseyin D.'nin silahından çıktığı belirtilen iki kurşunun göğsüne isabet etmesiyle olay yerinde hayatını kaybetmiş, 28 yaşındaki Ekrem Şengül sağ dirseğinden, 21 yaşındaki Ömer Olgun ise sağ kalçasından birer kurşunla yaralanmıştı.

Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, tutuklu sanık Hüseyin D. ile kendisine yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan Cihan A. katıldı. Duruşmada, maktul Fatih Kaçar'ın babası Celal Kaçar ile bazı İnegölspor taraftarları da hazır bulundu. Özkan Özel, Murat Mengi, Ekrem Şengül, Kıvanç Tezgel, Ersin Solak ve Ömer Olgun'un şahit olarak dinlendiği duruşma 21 Nisan 2009 tarihine ertelendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 18:47:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?