3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler!

Korupark Alışveriş Merkezi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde ev sahipliği yaptığı “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından her yıl düzenlenen kadınlara yönelik fotoğraf yarışması Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2008’in kazanan ve sergilenmeye değer bulunan eserleri Bursalı fotoğraf severler ile eğlence ve alışverişin merkezi Korupark’ta buluşuyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithafen 06–15 Mart 2009 tarihleri arasında Bursa Korupark Alışveriş Merkezinde gezilebilecek serginin ana teması ise “Anne ve Çocuk”.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu danışmanlığında düzenlenen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması 2008”de dereceye giren ve jüri üyeleri tarafından sergilenmeye değer bulunan 42 eser, 06–15 Mart 2009 tarihleri arasında Bursa Korupark Alışveriş Merkezi’nde gezilebilecek.

Amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçıların “Anne ve Çocuk” temalı fotoğraflarından oluşan serginin açılışı geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 14:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?