6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Kadın Meclisi örnek olacak

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ ÖRNEK OLACAK

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin başarılı projeleriyle Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Katılımcı demokrasi anlayışından hareketle çalışmalarına yön veren Bursa Kent Konseyi’nin Kadın Meclisi, Başkan Altepe ile Merinos’taki başkanlık makamında görüştü. Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala’nın öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette, genel kurulun ardından çalışmalarına başlayan yeni yönetim ve yürütme kurulu üyeleri Başkan Altepe’ye tanıtıldı. Kadın Meclisi Başkanı Nihal Ören’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Kadriye Sarıbıyık ile yürütme kurulu üyeleri Nuray Öner, Emine Yurtseven, İlknur Kutucu, Mecbure Altun, Necla Tahmaz, Müjgan Gürkan, Özden Şenkoyuncu ve Nilgün Göksu da ziyarette hazır bulundu.

Bursa’nın her konuda öncü bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Ortak değerimiz olan Bursa’da katılımcı demokrasi fikrine odaklı çalışan Kent Konseyi ve kadın meclisi, çalışmalarıyla örnek olmalıdır. Bursa, her zaman medeniyet merkezi olmuş bir şehirdir. Bursa, kent konseyinin de en güzel şekilde çalışmalarını yürüttüğü bir şehir. Hep birlikte bu şehre sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala da, “Örnek çalışmaların ortaya çıkarılması noktasında konseyimiz Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmaya devam edecektir. Sizlerin de desteğinizin devamını bekliyoruz” dedi.

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ ÖRNEK OLACAK
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 12:25:02
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 17:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?