4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kadınlar Bozbey'in afişini taşıdı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hafta sonunu beldelerde geçirdi. 29 Mart seçimleriyle birlikte Nilüfer’e bağlanacak olan Görükle, Hasanağa, Kayapa ve Gölyazı beldelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Bozbey, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Görükle, Hasanağa, Kayapa ve Gölyazı Beldeleri’nde gerçekleştirilen toplantılar adeta mitinge dönüşürken, toplantılara Başkan Mustafa Bozbey’in yanı sıra CHP Bursa milletvekilleri Kemal Demirel ve Abdullah Özer, CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sena Kaleli de katıldı. İlk olarak Kayapa’ya giderek 11. seçim ofisini açan Bozbey, ardından Gölyazı’yı ziyaret etti ve buradan da Görükle’ye geçerek nokta mitinginde vatandaşlara seslendigeldi. Gittiği her beldede coşkuyla karşılanan Başkan Bozbey, son olarak da Hasanağa’da vatandaşlarla buluştu.

Seçim otobüsünün üzerinden belde sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, “artık geri sayımın başladığını” söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Bugüne kadar Nilüfer’de yarattığımız insanın ve toplumun mutluluğunu hedefleyen hizmet anlayışımızı yeni mahallelerimizde de sürdüreceğiz ve Nilüfer’de yaşamayı nasıl ayrıcalık haline getirdiysek, yeni mahallelerimizde de aynısı yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bozbey, 29 Mart’tan sonra beldelerin Nilüfer Belediyesi’ne bağlanması sonucu ortaya çıkacak fiziksel mesafeyi sorun olmaktan çıkaracaklarını belirterek, “Halkımıza yerinden hizmet sağlayacağız. Halkımız imar - ruhsat - emlak vergisi ödemeleri de dahil olmak üzere tüm işlemlerini kendi mahallelerindeki hizmet noktalarından gerçekleştirebilecek. Ayrıca Nilüfer’in kültür-sanat ve spor kenti kimliğini yeni mahallerimize de yaygınlaştıracağız. Bu bölgelere de kültürel ve sportif yatırımlar yapacağız. Yeni mahallelerimizi de Nilüfer Yaz Şenlikleri kapsamına alacak ve şenliklerimiz kapsamında tiyatro, film gösterimleri ve konserler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Gölyazı’yı turizme kazandırarak cazibe merkezi haline getireceklerini söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Her bölgemiz için önemli projelerimiz var. Gölyazı’yı Bursa’nın ve Türkiye’nin turizmdeki göz bebeği yapacağız. Kayapa Rahvan At Yarışları geleneğini geliştirerek sürdüreceğiz. Görükle’yi cazibe merkezi yaparak öğrencilerimizin Üniversite-Görükle hattına bisiklet ile ulaşmalarını sağlamak için bisiklet yolu yapacağız. Hasanağa’da gerçekleştirilen Enginar Festivali’ni ise uluslararası arenaya taşıyacağız. Ayrıca tüm bu bölgelerimize çocuklarımız için park ve çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Spor kulüplerimize verdiğimiz destek kapsamında tüm yeni mahallerimize futbol sahası ve spor alanları yapacağız” şeklinde konuştu.

Kalkınma kooperatifleri ve derneklerle ortak çalışmalar üreterek, yeni mahallelerin istekleri doğrultusunda kooperatifler kurulmasına destek vereceklerini ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, yeni dönemde tarım ve hayvancılık politikası oluşturulacağını belirtti. Bozbey, mitinge dönüşen toplantıların ardından belde meydanlarında vatandaşlarla birlikte halay çekerek seçim stresini üzerinden attı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 17:05:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?