4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Kadınlar Maydaer'i bağrına bastı

AK Parti belediyeciliğini görmeleri için Osmangazi ilçesini gezen kadınlar, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer'i bağrına bastı.

AK Parti belediyeciliğini görmeleri için otobüslerle Osmangazi ilçesini gezen Nilüferli kadınlarla Merinos Tren İstasyonu'ndaki yemekte bir araya gelen AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, yoğun bir ilgiyle karşılandı. Kendisini yakından görmek isteyen kadınlar yüzünden zor anlar yaşayan Yüksek Mimar Maydaer, "29 Mart'a çok az kaldı. Kavuşmamıza artık sayılı günler var. Seçimlerden sonra bizi, sizden kimse ayıramayacak. Daha sık görüşeceğiz. Coşkunuzu gördükçe moral buluyor, tüm yorgunluğumu desteğinizle atıyorum" dedi.

Kadınlara projelerini anlatan Yüksek Mimar Maydaer, daha sonra da "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını söyledi. "Benimle yürümeye var mısınız" diye seslenen Maydaer'e kadınlar büyük bir coşkuyla "evet" dedi.
Konuşmasının ardından başka programına gidecek olan Maydaer'in aracına binmesi hiç de kolay olmadı. Kendisine öpüp sarılmak isteyen kadınlar Başkan Adayı Maydaer'i salmak istemedi. Kendisini büyük bir sevgi gösteren kadınlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Maydaer'e bir kadın da şal hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 11:57:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?