3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kadınlar'dan Maydaer'e tam destek

AK Parti belediyeciliğini görmeleri için Osmangazi ilçesini gezen Nilüferli kadınlar, büyük bir coşkuyla karşıladıkları Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer ile birlikte, yağmur altında ıslanarak, "Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda" şarkısını seslendirdi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nilüfer belediye başkan adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, AK Parti Belediyeciliğini görmeleri için otobüslerle gezdirilen Nilüferli kadınlarla Merinos tren istasyonunda bir araya geldi. Kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan yüksek mimar Maydaer moral depoladı.

Kendisine sarılıp öpmek isteyen kadınlara projelerini anlatan Belediye Başkan Adayı Maydaer "30 Mart'tan sonra bizi kimse ayıramayacak. Nilüfer AK Parti belediyeciliğiyle, biz de sizlerle buluşacağız. Ben elimden geleni yapıyorum. Amacım belli. hizmet için geliyorum" dedi.
Türk ve AK Parti bayraklarını sallayan kadınların Maydaer aşkını, yağan yağmur da engelleyemedi. Islanmalarına rağmen kendisine desteği esirgemeyen kadınlarla yüksek mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, "Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda" şarkısını seslendirdi.
AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, "Bu coşkuya şahit olmak herkese nasip olmaz. Beraber ıslandık. Beraber yürüyeceğiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 11:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?