3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Kahraman şoföre ödül

KAHRAMAN OTOBÜS ŞOFÖRÜNE ÖDÜL

Bursa'da bir kamyonun arkadan çarptığı yolcu otobüsünün şoförü Murat Keser, yolcularını ölümden kurtardığı için Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ödüllendirildi.

Bursalılara hafif raylı sistem ve otobüs gibi toplu taşım hizmeti veren Burulaş'ın otobüs şoförlerinden Gökmen Aslan ve Murat Keser, örnek çalışmalarından ötürü Burulaş Murahhas Üyesi ve Genel Müdürü Dr. Ali Kaya tarafından ödüllendirildi.

Kaya, 10 gün önce İzmir yolu üzerinde yaşanan kazada kontrollü tutumundan dolayı kazanın etkisini en aza indiren Keser ile kibar tavırlarıyla dikkat çeken Aslan'a teşekkür beratı ve hediye verdi. Aslan ve Keser'i işlerine duydukları saygı, iş disiplini ve sorumlu davranışlarından dolayı tebrik eden Kaya, Burulaş'ın her yönden ayrıcalıklı hizmet vermek için çalıştıklarını söyleyerek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'nin desteği ve hassasiyetiyle Bursa'nın ulaşım anlamında her konuda Türkiye'ye

örnek olması adına çalışıyoruz. Örnek çalışmalarımız, şoför arkadaşlarımızın kaliteli tavırlarıyla da pekişiyor. Çalışmalarımıza aynı titizlikle devam edeceğiz" diye konuştu.

Törene Burulaş Mali İşler Müdürü Güven Özütemiz, Otobüs Müdürü Erdinç Alkan ve Otobüs Hareket Şefi Necati Parlak da katıldı.

KAHRAMAN OTOBÜS ŞOFÖRÜNE ÖDÜL
KAHRAMAN OTOBÜS ŞOFÖRÜNE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 13:50:05
Güncelleme :27 Kasım 2009 Cuma 10:37:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?