1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Kahvecinin katil zanlısı yakalandı

Bursa'da, bir kahveciyi alacak verecek meselesi yüzünden tek kurşunla öldürdüğü öne sürülen zanlı, Karacabey İlçesi'nde yakalandı. Zanlının İzmir yolunda yakalandığı otobüste, bir bekçinin katil zanlısının da yakalandığı ortaya çıktı. Otobüsün sürücüsü ise, 2 ay arayla iki cinayet zanlısının aracında yakalanması üzerine büyük şaşkınlık yaşadı. 

Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 17 Mart tarihinde, kahvecilik yapan Ahmet Çakan (58), 110 YTL'lik alacak verecek meselesi yüzünden Metin B. isimli şahıs tarafından göğsüne sıkılan tek kurşunla öldürülmüştü.

Olayın ardından soruşturma başlatan ve zanlıyı İstanbul, Bilecik ve Eskişehir'de arayan cinayet masası dedektifleri, şahsın son olarak Karacabey İlçesi'nde olduğunu belirledi.
 
Karacabey'den Bursa'ya gelmek için bir otobüse binen zanlı Metin B. (27), İzmir Yolu'nda polisler tarafından aracın durdurulmasıyla gözaltına alındı. 

3 aydır aranan zanlının yakalandığı otobüste, yaklaşık 2 ay önce Gazcılar Caddesi'nde bekçi Öner Karahan'ı öldürdüğü öne sürülen zanlı Ali Atıf Y. de yakalanmıştı. 

Otobüsün sürücüsü ise, 2 ay arayla iki cinayet zanlısının aracında yakalanması üzerine büyük şaşkınlık yaşadı. 

Öte yandan, sorgulaması tamamlanan Metin B. adliyeye sevk edildi. Ahmet Çakan cinayetiyle ilgili 3 ay önce de bir kişi tutuklanmıştı.
.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 18:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?